top of page
Klasični koncert, poročni obred, otvoritev razstave ali dogodek po vaši želji

Mladen Bucić je diplomiral na Glasbeni akademiji v Zagrebu v razredu prof. Istvana Römerja, specialistični kitarski študij pa je končal v razredu prof. Thomasa Müllerja Peringa na Visoki šoli za glasbo "Franz Liszt" v Weimarju. Solistično in v različnih komornih zasedbah je koncertiral v več evropskih državah. Je profesor kitare na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana.

 

Ljiljana Kobal je diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Borisa Čampe. Izpopolnjevala se je na različnih mojstrskih flavtističnih tečajih v Sloveniji in tujini. Koncertira predvsem v komornih zasedbah, kljunasto in prečno flavto poučuje na Glasbeni šoli Franca Šturma v Ljubljani.

Klasični koncert, poročni obred, otvoritev razstave ali dogodek po vaši želji

Duo Limonium, ki je dobil ime po cvetu, deluje od leta 2006 in je od takrat nastopil na številnih prizoriščih po Sloveniji. Repertoar dua sestavljajo dela vseh glasbeno – stilnih obdobij, od renesanse do 21. stoletja, poročna glasba, filmska glasba, fado, južnoameriška glasba in še marsikaj.

Vaš poročni obred lahko polepšava s posebej izbrano in svečanemu trenutku primerno glasbo.

Za mlade poslušalce - predšolske otroke, osnovno- in srednješolce ponujava tri različne komentirane koncerte, ki dopolnjujejo učno snov v šoli in bogatijo otroško glasbeno izobrazbo.

Naj bo sprejem, otvoritev razstave, literarni večer, podelitev nagrade, poslovna predstavitev, srečanje ali zabava - z glasbo dua Limonium bo dogodek nedvomno uspel!

bottom of page