Mladen Bucić je diplomiral na Glasbeni akademiji v Zagrebu v razredu prof. Istvana Römerja, specialistični kitarski študij pa je končal v razredu prof. Thomasa Müllerja Peringa na Visoki šoli za glasbo "Franz Liszt" v Weimarju. Solistično in v različnih komornih zasedbah je koncertiral v več evropskih državah. Je profesor kitare na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana.

 

Ljiljana Kobal je diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Borisa Čampe. Izpopolnjevala se je na različnih mojstrskih flavtističnih tečajih v Sloveniji in tujini. Koncertira predvsem v komornih zasedbah, kljunasto in prečno flavto poučuje na Glasbeni šoli Franca Šturma v Ljubljani.

Duo Limonium, ki je dobil ime po cvetu, deluje od leta 2006 in je od takrat nastopil na številnih prizoriščih po Sloveniji. Repertoar dua sestavljajo dela vseh glasbeno – stilnih obdobij, od renesanse do 21. stoletja, poročna glasba, filmska glasba, fado, južnoameriška glasba in še marsikaj.

Vaš poročni obred lahko polepšava s posebej izbrano in svečanemu trenutku primerno glasbo.

Za mlade poslušalce - predšolske otroke, osnovno- in srednješolce ponujava tri različne komentirane koncerte, ki dopolnjujejo učno snov v šoli in bogatijo otroško glasbeno izobrazbo.

Naj bo sprejem, otvoritev razstave, literarni večer, podelitev nagrade, poslovna predstavitev, srečanje ali zabava - z glasbo dua Limonium bo dogodek nedvomno uspel!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now